Ανθρώπινη Φωνή, Ομιλία & Τραγούδι, Μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας
English  |  Ελληνικά
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αγορά του βιβλίου
Βιβλιογραφία (Amazon)
Είπαν για το βιβλίο
Βιβλίο Επισκεπτών
Αρχεία
Επικοινωνία

Εκδοτική εταιρία
Ομήγυρις
Τηλέφωνο - Fax: 210 3304955
Ιστοσελίδα: www.omegyris.gr

Συγγραφέας
Δημήτρης Κατσάνης
Τηλ. : 6977 455442
e-mail: info@human-voice.gr


ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Σύντομο μουσικό βιογραφικό

Γεια σας. Είμαι ο Δημήτρης Κατσάνης, εμπνευστής, κύριος συντελεστής και συγγραφέας αυτού του καινοτόμου και πρωτοποριακού βιβλίου. Είμαι γεννημένος στην Αθήνα και έχω μικρασιάτικη καταγωγή.

Οι μουσικές μου σπουδές περιλαμβάνουν επτά χρόνια μαθήματα κλασικού τραγουδιού, δύο χρόνια μαθήματα βυζαντινής μουσικής, σεμινάρια τεχνικής τραγουδιού, έκφρασης και ερμηνείας, μαθήματα βιολιού, πιάνου και κιθάρας.

Το βιβλίο

Ήταν ο τρίτος χρόνος που παρακολουθούσα μαθήματα φωνητικής και κλασσικού τραγουδιού, όταν ένας φίλος και συμμαθητής μου με ρώτησε εάν γνώριζα που ακριβώς βρισκόντουσαν οι φωνητικές μου χορδές μέσα στο σώμα μου. Ενώ θα έπρεπε να γνωρίζω, δεν γνώριζα!
Αυτή η απλή αλλά σημαντική ερώτηση προκάλεσε το ξεκίνημα της έρευνάς μου για τη ανθρώπινη φωνή και τη σχέση της με το τραγούδι και την ομιλία, η οποία κατέληξε σε αυτό το βιβλίο.
Παράλληλα, η έλλειψη σωστής και ολοκληρωμένης βιβλιογραφίας στον τομέα της ανθρώπινης φωνής και η ανάγκη για ένα βιβλίο, το οποίο θα έδινε σε όλους τους ενασχολούμενους με τη φωνή τη γνώση που ζητούσαν σε απλή γραφή αλλά με επιστημονική βάση και εγκυρότητα, ήταν ένας επιπλέον λόγος.

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την στην ιστοσελίδα μας και καλή περιήγηση!

Δημήτρης Κατσάνης